Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΡΤ!

>> Δευτέρα 3 Μαΐου 2010



Στο κτίριο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, εισήλθαν μέλη του Συντονιστικού Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών και την Πανελλήνιας Ένωσης Αδιόριστων Εκπαιδευτικών, επιδιώκοντας να επέμβουν σε τηλεοπτική εκπομπή με καλεσμένη την υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.
Οι διαμαρτυρόμενοι εκπαιδευτικοί προσπάθησαν να μπουν στο στούντιο, όπου μαγνητοσκοπούνταν η εκπομπή στην οποία θα εμφανιζόταν η υπουργός Παιδείας. Η συνέντευξη, όμως, είχε ολοκληρωθεί και ορισμένοι από αυτούς μπήκαν στο κοντρόλ των ειδήσεων, διακόπτοντας την κανονική ροή.
Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονται έξω από το μέγαφρο της ΕΡΤ δήλωσαν στο tvxs.gr ότι οι ωρομίσθιοι και οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί ήθελαν να συναντηθούν με την υπουργό Παιδείας. Αυτή τη στιγμή έχουν μπει στο στούντιο. Οι ίδιοι καταγγέλουν βίαιη απώθηση των διαμαρτυρόμενων από διμοιρία των ΜΑΤ την ώρα που προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο. Άλλη μια διμοιρία εισήλθε στο κτίριο πριν από λίγη ώρα.
Η κ. Διαμαντοπούλου φέρεται να φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα του κτιρίου, ενώ αυτή την ώρα γίνονται διαπραγματεύσεις με τους εκπαιδευτικούς ώστε να καταγραφούν στην κάμερα τα αιτήματά τους και να προβληθούν στη συνέχεια από την τηλεόραση της ΕΡΤ. Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια στο εσωτερικό του κτιρίου, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για 2 τραυματίες ωρομίσθιους καθηγητές.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν οτι  η διοίκηση της ΕΡΤ αρνείται να βγάλει στον αέρα τους εκπαιδευτικούς. Οι ίδιοι δηλώνουν πως δεν πρόκειται να αποχωρήσουν και δε θα αφήσουν ούτε τη Μαρία Χούκλη να αποχωρήσει από το στούντιο.  

Παράλληλα καλούν τον κόσμο σε συγκέντρωση αυτή την ώρα έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, Λ. Μεσογείων 432.  

Ολοι στους δρόμους.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP