Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΥΓΕΙ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

>> Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010

Όσο πιο γρήγορα φύγει, η πιο καταστροφική κυβέρνηση  απο την ίδρυση του ελληνικού κράτους, τόσο το καλλίτερο για όλους.
Και γιαυτούς που δεν θα αναγκαστούν να φεύγουν νύχτα απο τις ταράτσες με ελικόπτερα και για τον ελληνικό λαό!

Διαβάστε πώς ο Κον - Μπετιτ, προτείνει το αυτονόητο στο Γιωργάκι και αυτό μοιραίο και άβουλο αντάμα, δειλιάζει ακόμη και τώρα που έχει οδηγήσει τούς εργαζόμενους στην καταστροφή!
Δειλίζει να πάει κόντρα στούς πολιτικούς του προϊστάμενους

ΑΠΟ ΤΟ TVXS
Με συνέντευξή του στην κυπριακή εφημερίδα «ο Φιλελεύθερος», ο ηγέτης των Ευρωπαίων Πρασίνων Ντάνιελ Κον Μπεντίτ, αποκαλύπτει ότι εισηγήθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου να μην εκπληρώσει τις συμβατικές υποχρεώσεις της Ελλάδας προς τη Γαλλία και τη Γερμανία για την αγορά εξοπλιστικών προγραμμάτων, όμως ο Έλληνας πρωθυπουργός του απάντησε: «Δεν είναι τόσο εύκολο».
«Ο Καραμανλής υπέγραψε συμβόλαια για αγορά φρεγατών 2,5 δις ευρώ, ελικόπτερα, μαχητικά και γερμανικά υποβρύχια. Η Ελλάδα πρέπει να πει ότι τα επόμενα 5 - 10 χρόνια δεν μπορεί να εκπληρώσει αυτά τα συμβόλαια», δηλώνει ο Ντάνιελ Κον Μπεντίτ και εκφράζει την άποψη ότι οι Νικολά Σαρκοζί και Άνγκελα Μέρκελ, δεν θα μπορέσουν να αντιτάξουν οποιοδήποτε επιχείρημα σε ένα τέτοιο αίτημα, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα.
«Δεν θα πουν τίποτα. Δεν τους συμφέρει η δημόσια συζήτηση ενός τέτοιου θέματος»,τονίζει και προσθέτει: «Πρέπει να στρέψουμε την κοινή γνώμη προς αυτήν την κατεύθυνση».
Παράλληλα, ο ηγέτης των Πρασίνων ασκεί κριτική στην Κομισιόν χαρακτηρίζοντάς την «αδύναμη και χωρίς ιδέες» για να περιορίσει την ενεργειακή εξάρτηση της Ελλάδας από το πετρέλαιο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ντάνιελ Κον Μπεντίτ, στο παρελθόν, είχε προτείνει στον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, να μελετήσει το ενδεχόμενο της προσέγγισης της Τουρκίας στην Ευρώπη, ώστε να μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες της Ελλάδας.
Επιπλέον, είχε καταγγείλει ότι ο Σαρκοζί και ο Φιγιόν έθεσαν ως προϋπόθεση για να χορηγήσουν οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα την ολοκλήρωση των συμφωνιών για τον πολεμικό εξοπλισμό, που είχαν υπογραφεί.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ!
ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ! ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!
ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ)!
ΑΣ ΦΡΟΝΤΊΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ!
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΒΟΛΙΚΑ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ!
ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...

Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ! ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΓΕΥΣΤΙΚΑ, ΔΙΑΧΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΆΛΗ ΈΚΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ...

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP