Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΚΚΕ;

>> Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

            α) Απο την παραμονή της μεγάλης χθεσινής απεργίας και συγκέντρωσης, είχαμε αρκετά θετικά μηνύματα στο νησί μας. Δεν ξέρω αν κάτι ανάλογο έγινε και στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά την νύχτα η πόλη γέμισε με κατάμαυρες ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ αφίσσες με άκρως ενωτικό περιεχόμενο. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΦΙΣΣΕΣ και μάλιστα με μεγάλη ομοιότητα με τις αφίσες του αντιεξουσιαστικού χώρου!
             β) Λίγες ώρες αργότερα, η πορεία του ΠΑΜΕ θα ακολουθήσει την πορεία των εμποροβιοτεχνών οι οποίοι με την σειρά τους ενώθηκαν με την πορεία του εργατικού κέντρου και του ΣΥΡΙΖΑ!
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ! Καί μάλιστα μεγαλειώδης!
              γ) Δύο μέρες πρίν, το ΠΑΜΕ - ΚΚΕ προέβαινε σε μία πολύ θεαματική ενέργεια στην Ακρόπολη. Πριν απο λίγους μήνες, το ίδιο ακριβώς είχε κάνει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Το περίεργο είναι οτι τό γεγονός τότε, είχε αντιμετωπιστεί απο το ΚΚΕ με ειρωνίες του τύπου "πυροτεχνήματα στον αέρα". Και να που τώρα ακολουθεί αυτή ακριβώς την τακτική!

Για τούς γνωρίζοντες τον τρόπο λειτουργίας του ΚΚΕ, τα φαινομενικά απλά αυτά γεγονότα, δείχνουν αλλαγή στρατηγικής.
Προσωπικά πιστεύω οτι οι εξελίξεις θα επιταχυνθούν εξ αιτίας του τραγικού γεγονότος του θανάτου των τριών ανθρώπων της Marfin. Ελπίζω οτι τώρα που το ΚΚΕ δέχεται αυτή την αήθη επίθεση απο τον ακροδεξιό προβοκάτορα "πρόεδρο" του Λάος, να καταλάβει το λάθος που έκανε τον Δεκέμβρη, όταν συντάσονταν με την ακροδεξιά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της υπόλοιπης Αριστεράς.
Εδω είναι και η διαφορά του ΚΚΕ με την υπόλοιπη Αριστερά. Σήμερα που το ΚΚΕ βάλεται, ο κάθε Αριστερός αισθάνεται υποχρεωμένος να το υπερασπίσει (αυτό έκανε ο Τσίπρας στη βουλή), γνωρίζοντας οτι οποιαδήποτε προβοκάτσια είναι εις βάρος ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Αριστεράς.
Το Δεκέμβρη, η αρτηριοσκληρημένη ηγεσία του ΚΚΕ, δεν το είχε καταλάβει. Βιάστηκε να συνταχθεί στο πλευρό του Καρατζαφέρη με την ελπίδα του κέρδους μερικών ψηφαλακιών (που δεν ήρθαν ποτέ) απο τούς φοβισμένους νοικοκυραίους (την κάστα που μερικές δεκαετίες πρίν είχαν φέρει στην εξουσία τον Χίτλερ)! Σήμερα εισπράττει τα επίχειρα αυτής της παράνοιας!
Οι αριστεροί θα υπερασπίσουν με κάθε μέσο το ΚΚΕ απο αυτή την προβοκάτσια που προσπαθεί να στήσει εις βάρος (όπως και εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ)  του η ακροδεξιά.
Η ηγεσία του θα λάβει επιτέλους το μήνυμα των καιρών για ενότητα;

3 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Μαΐ 2010, 4:20:00 μ.μ.  

XAXAXAXAXAXA!!!!!!.....ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ, ΓΕΛΑΣΑ!!!!!!.....ΩΡΑΙΑ Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!.......ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΟΠΟΡΤΟΥΝΑ, ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!!......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Andriou 6 Μαΐ 2010, 6:13:00 μ.μ.  

Απο ότι καταλαβαίνω απο το ύφος και το ...χιούμορ σου, δεν πρέπει να είναι το μόνο με το οποίο γελάς! Γενικά σε κόβω για χάχα.
Καλό είναι αυτό! Μη αντιλαμβανόμενος τι συμβαίνει γύρω σου καταστρέφεις λιγότερα εγκεφαλικά κύταρα. Και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Ειδικά αν έχεις λίγα!

Ανώνυμος 12 Μαΐ 2010, 12:10:00 π.μ.  

το κκε θα παρει το μυνημα, οταν ο συριζα θα σταματησει να ειναι και με τον με τον κλεφτη και με τον χωροφυλακα και με τα 'κινηματα' και με την πουλημενη γσεε και με την νομιμοτητα και με τους δρομους και το κυριοτερο οταν σταματησει να ειναι (τουλαχιστον ενα κομματι του ουρα του πασοκ....).κοινως οταν βρει τι θελει απο τον εαυτο του και επιτελους ενοτητα της αριστερας δεν σημαινει σωνει και το να ασπαζεται το κκε τις θεσεις του συριζα(ειδικα οταν στα συνδικατα και τα σωματεια, τα στελεχη του συριζα ακουν 'Παμε' και βγαζουν φλικτενες).

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP