Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΨΑΡΙΑΝΟΥ!

>> Κυριακή 6 Ιουνίου 2010




Ποτέ δεν κατάλαβα τη βάση της λογικής, σύμφωνα με την οποία η αριστερά προσεταιρίζεται τον κάθε απολίτικο, χυδαιολόγο, λαϊκιστή και τον βάζει μάλιστα να την εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο! Η περίπτωση Ψαριανού ειναι η πιό πρόσφατη αλλά όχι η μοναδική.
Η μεγάλη αυτή προσωπικότης λοιπόν, το γιγάντιο αυτό πνεύμα, έκανε χθές (μετά την αποχώρηση της Α.Π απο το συνέδριο του ΣΥΝ), έκανε την εξής δήλωση: Απο αύριο θα είναι ανεξάρτητος βουλευτής που θα συνεργάζεται μόνο με τον ΣΥΝ και όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ (με τον οποίο εξελέγει). Με το δεδομένο μάλιστα οτι κόμμα ΣΥΝ δεν υπάρχει (προς το παρων. Σημειώστε το αυτό!) στη βουλή, τι εννοεί ο ποιητής; Μα φυσικά οτι θα είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
Μέχρι εδω όλα καλά! Πόσους και πόσους δεν έχουμε δει να αποστατούν!
Όμως έχω μιά απορία: Γιατί ρε τζάμπα μάγκα Ψαριανέ, δεν κατέβαινες και στις εκλογές σαν ανεξάρτητος, να πάρεις το... μακρύτερο απο το ποσοστό που θα σου αναλογούσε (δεν προσδιορίζω το ποσοστό για να μην θεωρηθεί οτι χυδαιολογώ και γω); Γιατί κατέβηκες με τον ΣΥΡΙΖΑ; Και αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σε εκφράζει πιά γιατι δεν παραιτήσαι να μπεί ο επόμενος τον οποίο μπορεί να εκφράζει;
Θα σου πω εγώ κουφαλίτσα: Γιατί είναι γλυκιά η μαρμίτα! Γιατί με τα προσόντα σου που αλλού θα κονομούσες τόσα;
Και μην τολμήσεις να μου πείς αυτό το ασήληπτο: "Μα με εξέλεξεν ο λαός και δεν θέλω να τον προδόσω!"
Πρώτον γιατί ο λαός σε εξέλεξε επειδή κατέβαινες με τον ΣΥΡΙΖΑ και Δεύτερον γιατί αυτή είναι η γνωστή ατάκα που χρησιμοποιούν όλοι οι αποστάτες ανα τούς αιώνες. Μηδε του Μητσοτάκη εξαιρουμένου!

3 σχόλια:

syrizix 6 Ιουν 2010, 12:01:00 μ.μ.  

Συμφωνω απολυτα.
Μπλα μπλα μπλα δημοκρατια...μπλα μπλα μπλα μ΄εκλεξανε...που θαλεγε κι ο Σαββοπουλος.
Η πολιτικη της τζαμπα μαγκιας ακριβως.

Ili geri 6 Ιουν 2010, 2:28:00 μ.μ.  

κριμα ρε κουφάλα Ψαριανε ... δες σχολια και στο ΤΒΧΣ μετά από το παραληρημά σου περί "λαιστρυγόνων" προ μηνών ...

μη ξεχάσεις από αύριο "ανεξάρτητε" βΟλευτή να δώσεις και "Ακροαματικότητα" σε εκπομπές τύπου Λάλα στον Φλας ... έτσι για αποδειξετε πόσο "αντιεξουσιαστές" και μαχητικοί "ριζοσπάστες" είστε ...

Υποκριτή ..

Ανώνυμος 7 Ιουν 2010, 5:27:00 μ.μ.  

ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΗΜΟΥΝ "ΑΚΡΑΙΟΣ"

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ)

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP