Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΦΤΑΙΕΙ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ Ή Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ;

>> Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010
















Πρέπει να επιστρέψετε τις έδρες που πήρατε με το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές;

Οι πολίτες ψήφισαν κι έβγαλαν δέκα βουλευτές του ΣΥΝ και τρεις ανένταχτους. Αν ο κόσμος ήθελε να επιλέξει ανθρώπους από τα γκρουπούσκουλα, θα τους είχε ψηφίσει. Ουδένα ψήφισε. Οι συνιστώσες δεν έχουν εκλέξει ούτε ένα βουλευτή. Υπάρχει ο κ. Δρίτσας, ο κ. Μουλόπουλος, που είναι βουλευτής Επικρατείας, όχι με σταυρό δηλαδή, οι οποίοι δεν ανήκουν σε καμιά συνιστώσα. Δεν υπάρχει ΑΚΟΑ, ΚΟΕ και πάει λέγοντας...


Τάδε έφη το τέρας της πολιτικής σκέψης, αυτός ο γίγαντας της διανόησης και τού πολιτισμού...
Ο γνωστός λάιφ στάιλ απολίτικος παπαρολόγος, Ψαριανός!
Αυτό είναι το "ευχαριστώ" προς τούς χιλιάδες αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ που όργωναν την χώρα για να καταφέρει το κόμμα να υπερβεί το όριο εισόδου στη βουλή και να εκλεγεί ο ίδιος βουλευτής!
"Αποφεύγει" βέβαια να μας θυμίσει ποιούς απο τούς υποψήφιους των "γκρουπούσκουλων" βλέπει εδώ και χρόνια στα ξεπουλημένα φιλικά του, ΜΜΕ!  Κάνει πως δεν "γνωρίζει" τον λόγο που ψηφίζεται αυτός και η παρέα του, εις βάρος των πραγματικών αγωνιστών της Αριστεράς!
Δεν φταίει όμως  μόνο ο ίδιος. Είναι γνωστό ότι όσο περισσότερο ηθικά και  πολιτικά  ανερμάτιστος είναι κάποιος, τόσο πιό εύκολα καβαλάει το καλάμι!
Κυρίως φταίει η ίδια η Αριστερά (όλων των "αποχρώσεων"), που πολλές φορές,  μπροστά στο εφήμερο κέρδος μερικών επιπλέον ψήφων, δίνει θεσμική υπόσταση σε προϊόντα που μπορεί να βρίκονταν προηγουμένως, στο βαθύτερο σημείο των κοινωνικών οχετών!
Τώρα λοιπόν ας εισπράξει τα επίχειρα της κοντόφθαλμης αυτής πολιτικής! 
Διότι  "το δις εξαμαρτείν ούκ ανδρός σοφού". Πολλώ δε μάλλον το πολλάκις εξαμαρτείν! 

1 σχόλια:

yiannis63 16 Ιουν 2010, 7:51:00 μ.μ.  

Ευθύνη για την υπόθαλψη τέτοιων φαινομένων έχουμε όλοι μας. Ομως μετά από την απομάκρυνση εκ του ταμείου των εκλογών ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Την επόμενη φορά ας είματε πιο προσεκτικοί γιατί "Ψαριανοί" πάντα θα παραμονεύουν...

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP