Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΚΥΡΚΟΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ...ΦΩΝΑΚΛΑΔΙΚΩΝ(!!!) ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!!!

>> Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Τη συστράτευσή του με τη «Δημοκρατική Αριστερά» ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κύρκος, χαιρετίζοντας τη συγκρότηση του νέου κόμματος, η ιδρυτική διακήρυξη του οποίου εγκρίθηκε την περασμένη Κυριακή.



 Η πρωτοβουλία της ανανεωτικής πτέρυγας για τη δημιουργία νέου κόμματος «σημαίνει ανανέωση του αγώνα για ριζοσπαστικές λύσεις μέσα στο δημοκρατικό πλαίσιο, όχι φωνακλάδικη στήριξη των λαϊκών αγώνων, για τάχιστη δυνατή έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη». (σ.σ Τούς μή φωνακλάδικους λαϊκούς αγώνες θα τούς στηρίξουν; Να το ξέρουμε δηλαδή. Να κάνουμε ησυχία!)

Ο κ. Κύρκος παραδέχεται τις αντικειμενικές δυσκολίες του νέου εγχειρήματος καλώντας για το λόγο αυτό το λαό να κινητοποιηθεί, ενεργοποιώντας τις δυνάμεις που «εκφράστηκαν πανηγυρικά στα χρόνια της Εθνικής Αντίστασης».(σ.σ Προκειμένου να μην θιγεί ο ΓΑΠ, στο τέλος θα μας ζητήσουν να ενεργοποιήσουμε τις δυνάμεις που εκφράστηκαν πανηγυρικά στη...Ναυμαχία της Σαλαμίνας)
«Απευθύνω έκκληση σε όλους όσοι μετέσχαν κατά στάδια στην εποποιία της ανανέωσης του ελληνικού κινήματος*. Να ενωθούν μαζί μας. Αξίζει τον κόπο», σημειώνει, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η «Δημοκρατική Αριστερά» είναι «έτοιμη να προσφέρει την πείρα της, το πάθος και την ενοποιητική της πνοή υπό την ηγεσία του Φώτη Κουβέλη».

* Για να μήν υπάρχει αμφιβολία για το ποιούς εννοεί, είχε φροντίσει να τούς τραπεζώσει πρίν απο μερικές εβδομάδες. Ας διαλέξουμε τούς σημαντικότερους συντελεστές της ...ανανεωτικής εποποιίας:

ΠΑΓΚΑΛΟΣ!
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!
ΓΑΠ!
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ!
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ!
ΛΑΥΡΕΝΤΙΆΔΗΣ!
ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ!
ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ!
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 45!!!

1 σχόλια:

ΠΛΑΝΗΤΑΣ 30 Ιουν 2010, 9:26:00 μ.μ.  

Στα εφηβικά μου χρόνια διάβασα κάποια από τα κείμενα και τις αναλύσεις του Κύρκου, είδα την ιστορία του και μπορώ να πω ότι την εποχή που ήταν στο πολιτικό προσκήνιο είχε αξιόλογες θέσεις και δράσεις.
Αλλά ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει να επανέρχεται στη δημοσιότητα κατά τα τελευταία χρόνια γκρεμίζει ό,τι έχτισε με απίστευτους ρυθμούς.
Το δείπνο όπου τραπέζωσε διάφορους μεγαλοπαράγοντες της πολιτικής και οικονομικής ζωής και ταυτόχρονα υποχώρησε στις πολιτικές τους επιθυμίες (ασυλο κλπ) είναι ενδεικτικό. Κρίμα γιατί κάνει και ζημιά πλέον

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP