Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΙΟΥ!

>> Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Κάτω απο την λαϊκή κατακραυγή για το συνταγματικό πραξικόπημα που ετοίμαζε, ο υπουργός εργασίας, αναγκάστηκε να μην περάσει την κατεδάφιση των εργασιακών δικαιωμάτων με προεδρικό διάταγμα! Είναι μια πρώτη νίκη! Το επαίσχυντο κείμενο θα κατατεθεί την Δευτέρα στη Βουλή σαν σχέδιο νόμου. Σε όλη την Ελλάδα ξεκινά συλλογή υπογραφών για να ασκηθεί πίεση στούς κατα τόπους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ! Ήδη στην Αθήνα, την Πέμπτη 24/6 στις 6:30, πολίτες από όλη την Αττική θα συναντηθούν στη διασταύρωση των οδών Σίνα και Ακαδημίας για να επιδώσουν «ψήφισμα διαμαρτυρίας» σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το νομοσχέδιο που διαλύει την κοινωνική ασφάλιση , καλώντας τους να το καταψηφίσουν. Το ίδιο και την Παρασκευή 25/6 στις 6:30 στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Φιλελλήνων στην Πλατεία Συντάγματος.
Το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και εμείς εδώ με την τοπική βουλευτή. Προτείνω να έχουμε μαζέψει όσο περισσότερες υπογραφές μπορούμε μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, ούτως ώστε να το κοινοποιήσουμε εγκαίρως στη βουλευτή αλλά και στα τοπικά ΜΜΕ.
Για τον λόγο αυτό έχω αναρτήσει το κείμενο που ακολουθεί στην εξής διεύθυνση όπου μπορείτε να μπαίνετε και να υπογράφετε:

Για όσους δεν τα πολυκαταφέρνουν ας μου στείλουν μέιλ (pkaviris@gmail.com) με την λέξη "συμφωνώ" και το όνομα τους, για να τους περιλάβω στη λίστα.
Αγαπητοί - Αγαπητές
έχει μεγάλη σημασία να συγκεντρωθούν άμεσα πολλές υπογραφές. Αρκετοί απο τούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αισθάνονται ήδη πιεσμένοι και ένα τέτοιο κείμενο με υπογραφές τούς πιέζει ακόμη περισσότερο! Θα πρέπει να συναισθανθούν τη θέση τους αλλά και την "καυτή ανάσα" του λαού που τούς ψήφισε! Να μην τούς αφήσουμε να καταστρέψουν το μέλλον των παιδιών μας! Τυχόν καταψήφιση του νομοθετικού εκτρώματος θα σημαίνει τεράστια νίκη με διεθνή αντίκτυπο!
Γιαυτό διαδώστε το μήνυμα όσο περισσότερο μπορείτε. Με προωθήσεις, μέσω φεισμπουκ, σε μπλόγκς, ακόμη και χειρόγραφα! Με ότι τρόπο σκεφθεί ο καθένας!
Το κείμενο:


ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

Κυρία Βουλευτή,
Την ερχόμενη εβδομάδα ο Υπουργός Εργασίας καταθέτει το νομοσχέδιο που κατ΄ απαίτηση της τρόικας ισοπεδώνει την κοινωνική ασφάλιση, γυρνώντας την ελληνική κοινωνία στις αρχές του 20ού αιώνα. Η κυβέρνηση απειλεί όσους από εσάς σκέφτονται να μην το στηρίξουν.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι πέρα από την απειλή της διαγραφής από τον κ. Παπανδρέου –που υλοποιεί το τελείως ανάποδο πρόγραμμα από αυτό που προεκλογικά εξήγγειλε– υπάρχει και η απειλή της διαγραφής από τον ελληνικό λαό.

Σας καλούμε έστω και τώρα να πείτε ΟΧΙ σε ένα νόμο που θα καταδικάσει την ελληνική κοινωνία στη βαρβαρότητα. Σας καλούμε να συμπεριφερθείτε ως βουλευτές του ελληνικού λαού και όχι ως εκ των υστέρων διεκπεραιωτές των εντολών του Δ.Ν.Τ. Άλλωστε τον Οκτώβρη του 2009 ψηφίσαμε για Βουλή και όχι για Συμβουλευτική.

Ο ελληνικός λαός θα θυμάται τις πράξεις ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, θα θυμάται όμως και τις πράξεις που τον στέλνουν στον εργασιακό, ασφαλιστικό και οικονομικό μεσαίωνα.

Η ευθύνη είναι στον καθένα σας ξεχωριστά.
Μετά τιμής
Πολίτες της Εκλογικής σας περιφέρειας

1 σχόλια:

Ανώνυμος 24 Ιουν 2010, 3:43:00 μ.μ.  

Ο βολονταρισμος και η αλαζονεια επιστεγασμα σε κάθε ουτοπιστική θεωρία και ιδεα, πεποίθησης ότι τα πάντα είναι εφικτά στο βαθμό που υπάρχει η ανάλογη βούληση,
εκείνων που έχουν διαρκώς προσηλωμένα τα μάτια τους στο αγαπημένο τους εγώ, και για τους οποίους το ατομικό συμφέρον είναι ο άξονας γύρω από τον οποίον θα ήθελαν να στρέφεται το κάθε τι.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP