Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

>> Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010

Με ικανοποιητική για την εποχή συμμετοχή, έγιναν οι δύο συγκεντρώσεις (ΠΑΜΕ και Εργ. Κέντρου Χίου).
Το πρωί έγινε κατάληψη της Οικονομικής Εφορίας από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του Εργ. Κέντρου!
Αργότερα, κατα την διάρκεια της πορείας, έγινε συμβολική κατάληψη των γραφείων της βουλευτού Χίου κ. Τσουρή, όπου και της επιδόθηκε το κείμενο με τις μέχρι τώρα υπογραφές που έχει συλλέξει δικτυακά η Ανοικτή Επιτροπή Φορέων και Πολιτών Χίου κατά των Μέτρων.
Το κείμενο αναφέρει τα εξής:

ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

Κυρία Βουλευτή,
Την ερχόμενη εβδομάδα ο Υπουργός Εργασίας καταθέτει το νομοσχέδιο που κατ΄ απαίτηση της τρόικας ισοπεδώνει την κοινωνική ασφάλιση, γυρνώντας την ελληνική κοινωνία στις αρχές του 20ού αιώνα. Η κυβέρνηση απειλεί όσους από εσάς σκέφτονται να μην το στηρίξουν.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι πέρα από την απειλή της διαγραφής από τον κ. Παπανδρέου –που υλοποιεί το τελείως ανάποδο πρόγραμμα από αυτό που προεκλογικά εξήγγειλε– υπάρχει και η απειλή της διαγραφής από τον ελληνικό λαό.

Σας καλούμε έστω και τώρα να πείτε ΟΧΙ σε ένα νόμο που θα καταδικάσει την ελληνική κοινωνία στη βαρβαρότητα. Σας καλούμε να συμπεριφερθείτε ως βουλευτές του ελληνικού λαού και όχι ως εκ των υστέρων διεκπεραιωτές των εντολών του Δ.Ν.Τ. Άλλωστε τον Οκτώβρη του 2009 ψηφίσαμε για Βουλή και όχι για Συμβουλευτική.

Ο ελληνικός λαός θα θυμάται τις πράξεις ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, θα θυμάται όμως και τις πράξεις που τον στέλνουν στον εργασιακό, ασφαλιστικό και οικονομικό μεσαίωνα.

Η ευθύνη είναι στον καθένα σας ξεχωριστά.
Μετά τιμής
Πολίτες της Εκλογικής σας περιφέρειας
 
Να θυμίσουμε οτι η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου.
Τις υπογραφές μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
 
Το κείμενο υπογράφετε κάνοντας κλικ στο παρακάτω "κουμπί"
GoPetition

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP