Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ - ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟΙ" ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ!

>> Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Προς άγρα νέων θυμάτων που θα τούς ξαναφέρουν στη βουλή στις επόμενες εκλογές, έχουν αποδυθεί οι 4 αποστάτες του ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάζουμε απο το TVXS:

Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ιδιαίτερα θερμό χαιρετισμό με εκκλήσεις για «κοινή πορεία της Ανανεωτικής Αριστεράς και των Οικολόγων Πράσινων» απηύθυνε ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής, Θανάσης Λεβέντης...
«Βρισκόμαστε εδώ μαζί με τους συντρόφους μου, Θόδωρο Μαργαρίτη και Δημήτρη Χατζησωκράτη, για να υποδηλώσουμε με τον πιο θερμό τρόπο τη θέλησή μας για μια κοινή πορεία της Ανανεωτικής Αριστεράς και των Οικολόγων – Πράσινων»

Την πρώτη φορά το πέτυχαν. Εκμεταλλευόμενοι την απειρία του Τσίπρα αλλα και την διάθεση χιλιάδων ανώνυμων αριστερών σε ολόκληρη τη χώρα, να βάλουν τον ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή, έκαναν ότι τους υπαγόρευε η σταλινικά "ανανεωτική" ηθική τους (γνωστή άλλωστε απο την εποχή της ΕΑΡ). Έθεσαν υποψηφιότητα σε μία συμμαχία την οποία δεν αναγνώριζαν και της οποίας την διάλυση απεργάζονταν μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήταν άλλωστε η μοναδική τους ελπίδα να εκλεγούν. Ξέρουν οτι απο μόνοι τους δεν έχουν καμία κοινωνική απήχηση. Στη συνέχεια αφού δεν κατάφερναν να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και να οδηγήσουν ολόκληρο τον ΣΥΝ στην αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ, έκαναν κάτι ακόμη πιό ανήθικο. Αποστάτησαν και κραδαίνοντας τις έδρες (που φυσικά ανήκουν στούς χιλιάδες αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ), άρχισαν να τις περιφέρουν ψάχνοντας για νέα θύματα.


Τό ίδιο ακριβώς θέλουν να κάνουν τώρα και με τούς Οικολόγους - Πράσινους. Θέλουν να εκμεταλλευτούν την πολιτική απειρία αλλά και την απολιτικ νοοτροπία του σχήματος και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να τούς πείσουν να συνεργαστούν μαζί τους. Σχεδόν εκλιπαρούν εδώ και μήνες. Για άλλη μία φορά έχουν φορέσει την προβιά του αρνιού και έχουν αρχίσει την κλάψα! Είναι διατεθειμένοι να αποδεχθούν τα πάντα! Ακούστε τα λόγια του Λέβέντη: «η κριτική στον καταναλωτισμό, η περιβαλλοντική οπτική, η πράσινη οικονομία, συγκροτούν ένα εναλλακτικό λόγο, μια ριζικά διαφορετική κατεύθυνση» και ας μην τους έχουμε δει ποτέ σε κανένα αγώνα για το περιβάλλον.
Η συνέχεια είναι γνωστή. Αν, στην αγωνία τους να μπούν στη βουλή, οι οικολόγοι υποκύψουν στα παρακάλια, τότε θα είναι τα επόμενα θύματα. Οι αποστάτες, εκμεταλλευόμενοι τη προνομιακή σχέση που έχουν με τα ΜΜΕ, θα υποσκελίσουν τούς οικολόγους υποψήφιους κερδίζοντας έδρες στην πλάτη των μελών του κόμματος των Ο.Π σε ολόκληρη την Ελλάδα, που θα αγωνίζονται να βάλλουν το κόμμα στη βουλή. Με το τέλος των εκλογών θα αρχίσουν τούς εκβιασμούς: "ή ακολουθείτε την πολιτική μας ή παίρνουμε τις έδρες μας και φεύγουμε".


Μένει να δούμε αν ο Χρυσόγελος και οι λοιποί θα κάνουν το λάθος του Τσίπρα, ο οποίος εξακολουθεί να είναι είναι ανίκανος να αντιδράσει και δέσμιος των ισορροπιών υποτέλειας που ο ίδιος έχει δημιουργήσει. Ακόμη και αυτή τη στιγμή, άτολμος και άβουλος, ψελλίζει περί ενότητας στούς ανθρώπους που είχαν θέσει αποκλειστικό τους σκοπό την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να τούς διαγράψει άμεσα απο το κόμμα (πριν κάνουν μεγαλύτερη ζημιά) και να τούς παραδώσει στην χλεύη της κοινωνίας για την αποστασία τους.

1 σχόλια:

Ανώνυμος 19 Ιουν 2010, 11:27:00 π.μ.  

ο αποστατης ΚΑΟΥΤΣΚΙ και οι φαντασιωσεις των συνιστωμενων

χαχαχα

Π.Α.
666η συνιστωσα

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP